Yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları tam gaz

Belediyemiz, koronavirüse karşı cadde ve sokaklarda yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürüyor.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına şehrin genelinde devam eden dezenfeksiyon ekiplerimiz, Buhara ve Ulukavak Mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü. Son koronavirüs yok oluncaya kadar ekiplerin kararlı bir şeklide çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Ekiplerimiz gece gündüz demeden cadde ve sokakları yıkıyor, dezenfekte ediyor. Bugün de Dr. Sadık Ahmet Caddesi ve Çorum Özel Hastanesi civarında çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Evde kalarak kurallara uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

10 Nisan 2020