Yiğit istedi, Başkan Aşgın yerine getirdi

Sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalarla hayvan severlerin takdirini kazanan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, kendisinden hayvan besleme kabı isteyen Yiğit’in isteğini yerine getirdi.

Gülabibey Mahallesinde ikamet eden 12 yaşındaki Yiğit Kaan Cenik, mahalle muhtarlığına giderek Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a hayvan besleme kabı talebini videoyla göndermek istediğini söyledi. Bunun üzerine Gülabibey Mahalle Muhtarı Hasan Belli, mesajı Başkan Aşgın’a gönderdi. Videoyu İzleyen Başkan Aşgın, Veteriner İşleri Müdürlüğüne talimat vererek Yiğit Kaan’ın isteğinin yerine getirilmesini söyledi. Başkan Aşgın, “Biz talep edilen yere hayvanların beslenebileceği bir besleme kabı koyuyoruz. Mahalle sakinleri o mahallenin hayvanını orada besliyor. Böyle güzel kalpli yavrularımız oldukça ecdadımızdan gelen sokağın hayvanı kültürü gelecek nesillere aktarılacak” dedi ve hassasiyeti için Yiğit Kaan’a teşekkür etti.

Ekipler besleme kabını, Gülabibey Mahalle Muhtarlığının arkasında bulunan semt parkına Yiğit Kaan Cenik ile birlikte yerleştirdi. Yiğit Kaan ve Gülabibey Mahalle Muhtarı Hasan Belli, taleplerini geri çevirmediği için Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

18 Aralık 2020