Yaz kurslarına kayıtlar başlıyor

Belediyemizin Gençlik Merkezleri bünyesinde yaz döneminde öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemek ve okul derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan yaz kurslarına kayıtlar 15 Haziran’da başlıyor.

Çorum kent merkezinde 6 merkezde açılacak olan kurslara çocuklarını kayıt ettirmek isteyen velilerin 15 Haziran’da gençlik merkezlerine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Çeşitli alanlarda açılacak olan kişisel gelişim kursları ve eğitime destek kurslarına kayıtların 15 Haziran itibariyle alınacağının altını çizen Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Yağbat, bu kurslara gelen yavrularımızın tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. İlgili arkadaşlar bunun için gerekli çalışmaları yapıyor. Gençlik merkezlerimizde bu yaz dönemi açacağımız kurslarımızdan yüzme kursu hariç diğer kurslarımıza başvurular 15 Haziran’da bizzat velilerimizin müracaatı ile gençlik merkezlerimizde alınacak.

Yüzme kursları 11 Haziran’da online alınacak

Yüzme kursu başvurularının 11 Haziran’da online olarak yapılacağını belirten Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Yağbat, “aşırı yoğunluğu önlemek için yüzme kurslarımıza gelecek öğrencilerimizin 11 Haziran Salı günü itibari ile https://genclik.corum.bel.tr adresinden ön kayıt formu oluşturduktan sonra, 2 gün içinde ise kesin kayıt için Buhara Kültür Merkezine müracaat etmeleri gerekmektedir.” diye konuştu.