Yaralı köpeğe ilk müdahaleyi Belediye yaptı

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları her kesimden takdir toplayan Belediyemiz, yaralı bir köpeği daha sağlığına kavuşturdu.

Alaca ilçesinde bir aracın çarptığı ve ağır yaralanan köpek akşam saatlerinde Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirildi. Veteriner hekimle tarafından acilen tedavi altına alınan ve ağız bölgesinde ve kalçasında kanama olduğu belirlenen köpek, tedavi sonucu sağlığına kavuştu.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, sokak hayvanlarına yönelik yaptıkları çalışmaların diğer iller tarafından da örnek alındığının altını çizerek, öz veriyle çalışan personele teşekkür etti. Her gün çok sayıda yaralı hayvanı tedavi ettiklerinin ifade eden Aşgın, “Alaca’dan gelen yaralı köpeğimizin durumu şu an çok iyi. Müşahede altına tedavisi devam eden köpeğimizin hayati riski bulunmuyor.” diye konuştu.

26 Şubat 2020