“Tam Bana Göre Festival”de Belediyemizin standına yoğun ilgi

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival’de” Belediyemizin standı büyük ilgi görüyor.
16 – 21 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen “Tam Bana Göre Festival”e Türkiye’nin 81 ilinden belediyeler ve gençler katılırken, festivalde Belediyemiz de yerini aldı. Belediyemizin açtığı stantta Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezinin maketi de sergilendi.
Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, da festivalde hazır bulunarak Çorumlu Obası Gençlik Kampının minyatürüne büyük ilgi gösteren ziyaretçilere oba hakkında bilgiler vererek, ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çekindi. Başkan Aşgın, Belediyemizin gençlere yönelik faaliyetlerinin de tanıtıldığı stantta festivale katılan ve standı ziyaret eden misafirlere Çorum leblebisi ikram etti.
AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu da Belediyemizin standını ziyaret ederek Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı gençlere yönelik yapılan çalışmalar nedeniyle tebrik etti.

18 Kasım 2021