Sıklık Tabiat Parkı’nda İşlem Tamam

Belediyemiz, bir süredir kapalı olan Sıklık Tabiat Parkını onarım, bakım, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını tamamlayarak yeniden halkın kullanımına sundu.

Vatandaşların en sık uğradığı mesire alanlarından olan Sıklık Tabiat Parkı’nda bir süredir belediye ekiplerimiz tarafından detaylı bir dezenfekte, ilaçlama, tadilat ve bakım çalışması yürütülüyordu. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parkta bulunan kameriye, bank ve oyun gruplarını bakımdan geçirdi. Ekipler, mesire alanının tamamı temizledikten sonra sinek ve haşerelere karşı ilaçladı. Uygulamanın son aşamasında ekipler tüm alanı virüse karşı dezenfekte etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, “ Bir süredir detaylı bir bakım, onarım, ilaçlama ve dezenfekte işlemi uygulamak amacıyla kapalı tuttuğumuz Sıklık Tabiat Parkımızı bugün itibariyle yeniden hizmete açıyoruz. Hemşehrilerimiz, bu çok sevilen mesire alanımızı bundan böyle çok daha güvenle ve konforlu bir şekilde kullanabilecekler.” dedi.

12 Ekim 2020