Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi açılıyor

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, 9 Haziran Çarşamba günü saat: 11.00’de açılışı yapılacak olan Gülabibey Mahallesinde bulunan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

Şehitimizin adını unutturmayacağız diyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın “Batman’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017’de PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda Şehit olan Şenay Aybüke Yalçın’ın şahadetinin yıl dönümünde şehitimizin adını verdiğimiz Kültür Merkezimizde çalışmalarımızı bitirip açılışa hazır hale getirdik. Kadınlarımızın ve gençlerimizin faydalanabileceği içerisinde çeşitli kursların olduğu bu merkezimizde, öğrenmek ve güzel vakit geçirmek isteyen tüm hemşehrilerimiz faydalanabilirler. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezimiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

09 Haziran 2021