“Parti ayrımı gözetmeksizin Çorum’a hizmet edeceğiz”

Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve CHP’li Belediye Meclisi üyelerince karşılanan Gül, Çorum Belediyesi’nde gerek AK Parti gerekse de CHP’li meclis üyeleriyle birlikte kentin menfaati noktasında işbirliği içerisinde çalıştıklarını dile getirdi. Geçmiş dönemdeki CHP İl Başkanı ve yönetimiyle çok güzel ilişkilerinin bulunduğunu, aynı işbirliğinin şimdi de devam etmesi gerektiğini vurgulayan Gül, ortak paydalarının “Çorum” olduğunu söyledi.

Zeki Gül ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ise muhalefet partisi olarak yapılan olumlu hizmetlerin yanında, olumsuz işlerin ise karşısında olacaklarını bildirdi.

25 Mart 2018