ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN KÜLCÜ CEVAPLADI

Samanyolu Koleji 5-A ve 5-B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Coşkun Demirtaş ve M. Ali Zencir ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek Sosyal Bilgiler dersinini `Kurumlar` konusunu Başkan Külcü`yle birlikte yaptılar.

Öğrenciler, Başkan Külcü`ye çeşitli sorular sorarken, Başkan Külcü öğrencilerin her sorusunu içtenlikle yanıtladı. Öğrencilere Çorum`da yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren Külcü, geleceğin Çorum`unu inşa ettiklerini söyledi.

Belediyenin bütçesini yatırım ağırlıklı yapmaya çalıştıklarını ifade eden Muzaffer Külcü, “Daha önce Çorum Belediyesi, bütçesinin dörtte birini yatırıma ayırırken, şu anda bütçenin yüzde 40`ını yatırım olarak kullanmaya başladık. Şehrimizin her tarafı adeta şantiyeye döndü. Halkımıza daha fazla hizmet etmek için Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz”; şeklinde konuştu.

Belediye başkanlığı görevinin ilk önceliğinin halka hizmet olduğunun altını çizen Başkan Muzaffer Külcü, “Belediyecilik hizmet işidir. Halkımızın her derdini çözümü konusunda uğraş veriyoruz. Halkımıza hizmet belediyemizin asli görevidir”; şeklinde konuştu.

Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çok çalışın birlikte başarın. Birlikten güç doğar. Türkiye`nin bilinçli ve bilgili nesillere ihtiyacı var. Geleceğin Türkiye`sinin temel taşlarısınız. Sizler çok okumalı ve çok bilgili olmalısınız ki Türkiye gelişsin”; diye konuştu.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

15 Nisan 2011