Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde yağmursuyu hattı çalışması

Belediyemiz Küçük Sanayi Sitesi Ankara Yolu Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yağmur suyu drenaj çalışması başlattı. Belediyemizin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Küçük Sanayi Sitesi Ankara yolu Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafının iş yerlerini su basması ve caddenin göle dönmesi şikayetiyle yağmur suyu drenaj çalışması başlattı.

Her yağmur yağdığında iş yerlerini su bastığını ve caddenin göle döndüğünü belirten cadde esnafından Erdem Otomotiv ve Erdem Rulman Makine işletme sahibi Mahmut Gökeşme; “Her şiddetli yağmur yağdığında Küçük Sanayi Sitesi’nden aşağı gelen yağmur birikintisi bizim buraları göle çeviriyordu. İş yerlerimizin önü, deposu hep su altında kalıyordu. Konuyu Çorum Belediyesi’ne ilettik. Sağolsunlar Belediye Başkan Yardımcıları Zubeyir Tuncel, İsmail Yağbat ve Alper Zahir bey buraya gelerek bir inceleme yaptılar ve akabinde yağmur suyu drenaj çalışması başladı. Yapılan çalışma ile artık iş yerlerimizi su basmayacak ve cadde göle dönmeyecek. Cadde esnafı olarak biz başta Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere başkan yardımcıları  Zubeyir Tuncel, İsmail Yağbat ve Alper Zahir ve tüm belediye personeline çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte yağışlardan etkilenen noktalarda muhtemel su baskını riski ortadan kalkacak.

03 Ekim 2019