Memur Alım Başvuruları 4 Ocak 2021 Tarihinde Başlıyor

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı başvuruları 04.01.2021 Pazartesi – 08.01.2021 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.  Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki evraklarla müracaatını yapması gerekiyor.

• Başvuru Formu
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet’ten alınan kare kodlu öğrenim belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • 2 adet biyometrik fotoğraf,(1 adedi forma yapıştırılacak)

Yukarıda sayılan başvuru belgelerini, 04.01.2021 ile 08.01.2021 tarihleri arasında saat 16.30’a kadar (mesai günlerinde saat 09.00-16.30 arasında) Gazi Caddesi No:2 adresindeki Çorum Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılacak olup adaylar yukarıda belirtilen tarihlerde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Çorum Belediyesi  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne istenilen belgelerle birlikte şahsen müracaat ederek başvurularını yapacaklardır.

• Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru formu için TIKLAYIN

İlan metni için TIKLAYIN