Mehter coşkusu, bayram tırıyla ilçelere taşındı

Belediyemiz, Ramazan Bayramında başlattığı bayram tırını Kurban Bayramı boyunca ilçelere taşıdı. İlçelerden gelen yoğun talep nedeniyle bayram tırı Kurban bayramı boyunca ilçeleri mehter marşlarıyla inletti, ilçe sakinlerine mehter coşkusu yaşattı.

Pandemi sürecinde belediyemiz tarafından il merkezinde başlatılan bayram tırı etkinlikleri, halkın gösterdiği yoğun ilgi ve talep üzerine ilçelere kadar uzandı. Kurban Bayramının ikinci günü Sungurlu, Ortaköy, Aşdağul, bayramın üçüncü günü Oğuzlar ve Osmancık’ta, dördüncü günü Düvenci, İskilip, Uğurludağ’a giden bayram tırı 4 Ağustos Salı günü ise Boğazkale ve Alacalı vatandaşlara mehter coşkusu yaşattı. Bayrım tırının gittiği ilçe sakinleri memnuniyetlerini ifade ederken Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Mehteran ekibine teşekkür ettiler.

06 Ağustos 2020