Mehmet Özhaseki’den belediyemizin projelerine tam not

Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı için Çorum’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, belediyemizin devam eden projelerini yerinde inceledi.

İlk önce AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Özhaseski, burada düzenlediği basın toplantısının ardından Belediyemizin tamamlanan ve devam eden projelerini yerinde inceledi. Dünyanın en dar sokağı olarak bilinen tarihi Dikiciler Arastası restorasyonu, Saat Kulesi çevresinde devam eden cephe sağlıklaştırma çalışmaları, Osmanlı dönemi eserlerinden olan 153 yıllık Veli Paşa Hanı’nda devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi alan Özhaseki, projelere tam not verdi.

Özhaseki ayrıca Yerel Yönetimler Çorum İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü Yahya Çelik, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve  Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş,  Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve teşkilat üyeleri ile birlikte Kadeş Barış Meydanı, Engelsiz Kafe, ÇOKİŞ Hizmet Bürosu, Millet Kıraathanesi, ÇORBİS, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi, Bedesten ve Yer Altı Otoparkı’nı gezdi.

18 Ağustos 2021