Mahalle Buluşmaları Kale’de tekrar başlıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Buluşmaları kapsamında bugün Kale Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek.

Bu zamana kadar Akkent, Bahçelievler, Bayat, Buharaevler, Çepni, Çöplü ve Gülabibey Mahallelerinde düzenledikleri programlarının sekizincisini Kale Mahallesinde düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Aşgın, “Pandemi sürecinde ertelemek zorunda kaldığımız Mahalle Buluşmaları kapsamında tüm mahallelerimizde hemşehrilerimizle yeniden bir araya geliyoruz. Bu zamana kadar 7 mahallemizle bir araya geldik. 4 Ağustos Salı günü ise Kale mahallesi sakinlerimizle buluşacağız. “Başkan Mahallemizde” programı ile hemşehrilerimizin sorunlarını kendilerinden dinliyoruz. Tüm başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte hemşehrilerimizin taleplerini yerinde görüyor, en kısa sürede de çözüm üretiyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 4 Ağustos Salı günü saat 16.00’da Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu yanındaki park alanında gerçekleştirecekleri Mahalle Buluşmaları programına tüm Kale Mahallesi sakinlerini davet etti.

04 Ağustos 2020