Kurumlar Arası Spor Şöleni tüm hızıyla devam ediyor

Çorum’da kurumlar arası iletişimi ve diyalogu artırmak amacıyla Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kurumlar Arası Spor Şöleni tüm hızıyla devam ediyor.

Düzenledikleri turnuva ile Çorum’da kurumlar arası diyalogun ve iletişim bağlarının kuvvetlenmesini hedeflediklerini belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın,  turnuvanın bir şölen havasında, dostluk ve centilmenlik içerisinde geçtiğini vurguladı. Başkan Aşgın, “3’üncüsünü düzenlediğimiz etkinliğimizde amacımız Çorum’da hizmet veren Kamu kurumları ve özel işletmelerin çalışanları aralarındaki iletişimi güçlendirmek. Düzenlediğimiz turnuvayla bunun gerçekleştiğini görüyoruz” dedi.

3.Kurumlar Arası Spor Şöleninde erkek ve bayanlarda masa tenisi ve bowling branşlarında sonuçlar belli olurken dart, satranç ve voleybol müsabakalarında da mücadeleler başlayacak.

Katılımcılar spor şöleni müsabaka takvimi ve sonuçlarını Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü sosyal medya hesabından takip edebilir.

04 Mart 2020