23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

17 Mart 2011 Perşembe

Ziraat Odası`nın yeni yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

23 Şubat`ta yapılan Genel Kurul ile Çorum Ziraat Odası Başkanı olan Mehmet Sayan ile Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı ziyaret ederek yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Başkan Muzaffer Külcü, Çorum`un çiftçisinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye`nin her geçen gün gelişip kalkındığını ifade eden Başkan Muzaffer Külcü, Ziraat Odasının gelişime ve değişime ayak uydurması gerektiğini kaydetti.

Çorum`un çiftçisinin güvendiği için yeni bir yönetim seçtiğini anlatan Başkan Külcü, “Çorum çiftçisi size güvendi ve göreve getirdi. Siz de bu görevi layıkıyla yapmalı ve çiftçimizin emrinde olmalısınız. Biz Belediye olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum”; dedi.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ise yeni yönetim olarak Çorum çiftçisinin sıkıntılarını çözmek ve Çorum`da tarımı kalkındırmak için çalışacaklarını söyledi.