21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

ZİRAAT BANKASI 8 TAKSİ DURAĞI YAPACAK

2 Aralık 2011 Cuma

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü Belediyemiz ile yapılan işbirliği ile Çorum`a ATM`li ve ATM`siz olmak üzere 8 adet taksi durağı yapacak

Belediyemizin şehir içerisindeki taksi duraklarını yenileme çalışmaları hızla devam ediyor, daha önce bankalarla yapılan anlaşmalar gereği 12 taksi durağının yapılmasının ardından, Halk Bankası ile Ziraat Bankası tarafından 15 yeni taksi durağı için anlaşma sağlandı.

Banka şubeleriyle yapılan anlaşma kapsamında taksi durakları banka şubeleri tarafından yenilenirken, bu duraklardan bazılarına bu bankalar ATM para çekme makinesi yerleştiriyor.

Halk Bankası Genel Müdürlüğü tarafından ilk etapta Çorum`a 2 ATM`li olmak üzere 8 adet taksi durağı yapmayı planlarken, 1 adette görüntüleme cihazı kuracak.

Ziraat Bankası Çorum Şubesi yetkilisi Ali Rıza Gerçek yapılacak 8 adet yeni taksi durağının yerlerinde incelemelerde bulundu. Taksi duraklarını yapacak firma ile anlaşmanın sağlandığını ifade eden Ali Rıza Gerçek, kısa sürede taksi duraklarının belirlenen yerlere monte edileceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ise Çorum`da Bankaların katkıları ile yenilenen taksi duraklarının modernizasyonunun devam ettiğini söyledi.

Turhan Can`dan Ziraat Bankası ile yapılan görüşmeler sonrasında Devlet Hastanesi, Güven, Çorum Taksi, Bahabey, Oba, Has, Stat, Anadolu taksi olmak üzere 8 adet yeni taksi durağını yapacağını söyledi.

Daha önce Halk Bankası 9, Vakıflar Bankası 3 olmak üzere 12 Taksi durağının yenilendiğini hatırlatan Candan, “Dün Halk Bankası ile yeni yapılan anlaşma ile yapılan 9 taksi durağına ek olarak yeni 7 adet taksi durağı yapacak. Ziraat Bankası 8 Taksi durağı yapacak ve böylelikle yenilenen taksi durak sayısı 27`ye çıkmış olacak”; şeklinde konuştu.