Zeki Gül, Ramazan çadırı hazırlıklarını yerinde inceledi

24 Haziran 2014 Salı

Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Ramazan Çadırı hazırlıklarını yerinde inceledi. Yaklaşan Ramazan ayı öncesi Ramazan Çadırı kurulumunun yapıldığı alana giden Zeki Gül, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader`den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çadırın iskeletinin tamamlandığını söyleyen Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, çadırda hayırsever vatandaşların Ramazan ayı boyunca yemek vereceğini belirtti. Çorumlu hayırseverlerin iftar çadırında yemek vermek için kendilerini aradığını ve tüm günlerin dolduğunu vurgulayan Zeki Gül, “İftar Çadırımızda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Ramazan Çadırında vatandaşlarımızın en rahat şekilde iftarlarını açabilmeleri için her türlü detayı düşündük. Çalışmalarımız birkaç gün içerisinde tamamlanacak. İftar çadırında her gün 1.000 kişi aynı anda iftarını açabilecek. Katkı sağlayan tüm hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum”; dedi.