ZEKİ GÜL’ÜN KAYINPEDERİ TOPRAĞA VERİLDİ

13 Nisan 2012 Cuma

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün kayınpederi dün Alaca`da toprağa verildi.

Alacalı Albay İlhami Keleş`in babası, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün kayınpederi emekli imam Hafız Mustafa Keleş, dün Alaca`da Ömer Paşa Camii`nde kılınan ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Alaca Eski mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon Komutanı J. Albay Hakan Saraç, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimi, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ve çok sayıda seveni katıldı.