Zekai Tunca ile Nostalji Gecesi

5 Nisan 2013 Cuma

Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden Zekai Tunca, Çorum`da verdiği konserinde seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile sanatseverleri adeta geçmişe götürdü.

Belediyemizin düzenlediği Zekai Tunca konseri ile izleyenler unutulmaz bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşadılar.

Çorum Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilen konser, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Keyifli konserde usta sanatçı Zekai Tunca, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Salonu hınca hınç dolduran Sanat Müziği severler Zekai Tuncay`ın söylediği şarkılara zaman zaman eşlik ederken, Zekai Tunca, engelli bir gence mikrofon uzatarak birlikte düet yaptılar.

Konserin sonunda müzikseverler de sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Sanat müziği dolu geceye Vali Yardımcıları Zülkarnin Öztürk, Sait Topoğlu. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, İl Kültür Müdürü Ali Özüdoğru. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, unutulmaz konseri ile Çorumluları adeta mest eden Zekai Tunca`ya konser sonunda çiçek takdim etti.