Zara'dan muhteşem konser

23 Haziran 2014 Pazartesi

34. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında ünlü sanatçı Zara, Çorum`da konser verdi.

Fuar alanında düzenlenen halk konserini Vali Sabri Başköy, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül ve çok sayıda vatandaş izledi. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Zara, sahne performansıyla göz doldurdu.

Yaklaşık 1.5 saat süren konserde sevilen şarkılarını seslendiren Zara, Çorumlu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından Vali Sabri Başköy ve Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, ünlü sanatçıya çiçek hediye etti.

Konser havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.