Zaferin 101. Yıldönümünde Çanakkale menüsü ikramı

21 Mart 2016 Pazartesi

Çanakkale Zaferi’nin 101. yılı nedeniyle Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi, vatandaşlara Çanakkale menüsü ikram edildi.

Saat Kulesi yanında kurulan stanttan ekmek, hoşaf ve buğday çorbasından oluşan menüden almak isteyenlerin uzun kuyruklar oluşturduğu etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çanakkale`de imanıyla yedi düvele karşı savaşan ecdadımızı rahmetle yad ediyoruz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”; dedi.

Etkinliğe Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan da katıldı.