30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Zafer 3. Cadde ve sokaklar yenilendi

8 Temmuz 2021 Perşembe

Belediyemiz, bir yandan yeni yollar açarken bir yandan da tahrip olan mevcut yolları yeniliyor. Bu kapsamda Zafer Sokaklarda bozulan asfalt zemin yenilendi.

Şehrin muhtelif noktalarında yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, şehir içerisinde bozulan asfalt zeminleri de yeniliyor. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Her gün şehrin birkaç noktasında yeni yol yapım çalışması ve mevcut yolların tadilatı için çalışmalar yapıyoruz. Zafer 3. Cadde, 3, 4, 5 ve 6. Sokaklarımızda asfalt zeminin bozuk bölümlerinin yapılması yönünde hemşehrilerimizden bizlere ulaşan talepler vardı. Fen İşleri ekiplerimiz yapmış olduğu çalışmayla burada asfalt üzerine asfalt sermek suretiyle bu sokaklarımızı tamamen yeniledi. Toplamda 1050 metre uzunluğunda ortalama 7 buçuk metre genişliğinde olan Zafer 3. Cadde ve sokaklarımız mahalle sakinlerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Foto Galeri

Zafer 3. Cadde ve sokaklar yenilendi Zafer 3. Cadde ve sokaklar yenilendi Zafer 3. Cadde ve sokaklar yenilendi Zafer 3. Cadde ve sokaklar yenilendi Zafer 3. Cadde ve sokaklar yenilendi