Zabıtanın dikkati kalpazan çetesini çökertti

1 Aralık 2020 Salı

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin dikkati, Pazartesi pazarında sahte paralarla alışveriş yapmaya çalışan şebekeyi deşifre etti.

Sahte parayla alışveriş yapmaya çalışan bir kişiden şüphelenen Zabıta ekipleri esnafın da şikâyeti üzerine çalışma başlattı. Kendisine gelen ihbarı değerlendiren Zabıta ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu şüpheli şahsın üzerinden 16 adet sahte 100 TL’lik banknot ele geçirdi. Zabıta ekipleri, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim ettikleri şahısın üzerinde 16 adet sahte banknot tespit etti.

Ulukavak Mahallesinde her pazartesi günü kurulan Pazartesi Semt Pazarında sahte parayla alışveriş yapmaya çalışan bir kişinin esnafın şüphesi ve Zabıtanın dikkatiyle yakalandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, şüpheli şahsın sahte paralarla birlikte Emniyet güçlerine teslim edildiğini söyledi. Candan, dikkati nedeniyle sahte para çetesini yakalayan zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli ve işbirliği içinde olduğu kişiler hakkındaki işlemler sürüyor.

Foto Galeri

Zabıtanın dikkati kalpazan çetesini çökertti Zabıtanın dikkati kalpazan çetesini çökertti