Zabıtadan Dilencilere Akşam Operasyonu

27 Nisan 2022 Çarşamba

Ramazan ayı ile birlikte sayıları artan ve özellikle teravih namazı sırasında camileri mesken tutan dilencilere Belediyemiz Zabıta ekipleri operasyon düzenlendi. Vatandaşlara duygu sömürüsünde bulunarak toplumu rahatsız eden ve çoğunluğu başka şehirlerden Çorum’a gelen dilencilerin sayısı son günlerde oldukça artmıştı. Bu konu üzerine hareket geçen ekipler, kent merkezindeki cami ve ana caddelerde dilencilere yönelik çalışma başlattı. Zabıta ekipleri, vatandaşların dini ve vicdani duygularını kullanarak para toplayan 6 dilenciyi Belediyemize getirdi.

Zabıta merkezinde yapılan işlemlerin ardından dilencilerin üzerinden çıkan paralara el koyulurken Zabıta Müdürümüz Burhan Şahin, özellikle cami önleri ve yoğun olarak kullanılan ana arterleri mesken tutan dilencilere yönelik denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve vatandaşların kesinlikle bu tür dilencilere para vermemesi gerektiğini dile getirdi.

Foto Galeri

Zabıtadan Dilencilere Akşam Operasyonu Zabıtadan Dilencilere Akşam Operasyonu Zabıtadan Dilencilere Akşam Operasyonu Zabıtadan Dilencilere Akşam Operasyonu