Zabıta’ya ilk yardım semineri

22 Eylül 2014 Pazartesi

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personeli ilk yardım semineri aldı. Acil Tıp Teknikerleri ve Teknisyenleri Derneği (ATT-DER) VE Acil ve Afet Derneği (ACAT) tarafından zabıta personeline yönelik ilk yardım semineri düzenlendi.

ACAT Çorum Şube Başkanı Cemil Çuhadar tarafından verilen seminerde ilk yardım ve bilgilendirme eğitimi, profesyonel sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar hasta ve yaralıların yaşamsal fonksiyonlarının düzeltilmesi ve durumunun korunması için yapılması gerekenler anlatıldı. Çuhadar, bu seminerlerin devam edeceğini vurguladı.