Zabıta’nın fahiş fiyat denetimleri sonuç veriyor

28 Aralık 2021 Salı

Belediyemiz Zabıta ekipleri, fahiş fiyat ve etiket denetimlerini hızla sürdürüyor. Özellikle zincir marketlerde devam eden denetimler, olumlu sonuçlar veriyor. Yapılan denetimler esnasında bir market yumurta fiyatlarını 44.90 TL’den 39.90 TL’ye indirdi.

Çorum Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanında yer aldıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimlerini kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti. Candan, “Beklentimiz yükselen fiyatların inmesidir. Zabıta ekiplerimiz fahiş fiyata yönelik çalışmalarını sürdürecek.” diye konuştu.

Foto Galeri