Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi

12 Ocak 2021 Salı

17.11.2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Çorum Belediye Başkanlığına İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alım İlanı“ doğrultusunda Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımına başvuruda bulunan adaylardan sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazananların listesi aşağıda yer almakta olup, sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

İtfaiye Eri; Sınava girmeye hak kazanan aday listesi için tıklayınız. SINAV LİSTESİ (İTFAİYE)

Zabıta Memuru; Sınava girmeye hak kazanan aday listesi için aşağıdaki linklere tıklayınız.

SINAV LİSTESİ (ZABITA-YEREL)  / (ZABITA-BESYO)  / (ZABITA-GIDA)

İtfaiye Eri alımı için sözlü ve uygulamalı sınav 27.01.2021 Çarşamba günü saat 09:00’da başlamak üzere; Gazi Caddesi No:117 Merkez/ÇORUM – İtfaiye Müdürlüğünde,

Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav 28.01.2021 Perşembe günü saat 09.00’da başlamak üzere; Spor İşleri Müdürlüğü, Çepni Mahellesi Fen Lisesi Caddesi No:5 Merkez/ÇORUM (Şehirler Arası Otobüs Terminali Arkası) adresine yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuru sırasında beyan ettikleri adreslerine Belediyemizce düzenlenen “Sınav Giriş Belgesi “ posta yoluyla gönderilecek olup, hatalı adres bildirimi sebebiyle postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşmamasından Çorum Belediyesi sorumlu tutulamayacaktır.

Adaylar “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte T.C Kimlik numarası yazılı olan Nüfus Cüzdanını/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartını sınava girişte ibraz etmek zorundadırlar. Sınava girmeye hak kazandığı halde, ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılamayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaklardır.

İlan olunur

12.01.2021