21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

ZABITA’DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

13 Ocak 2012 Cuma

Belediyemiz Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Zabıta Müdürlüğü`nde görevli memurlar Kızılay Kan Merkezi`nde kan bağışında bulundu. Kültür Sitesi`nde bulunan Kızılay Kan Merkezi`nde gerekli testleri yaptırdıktan sonra kan veren Zabıta personeli, böylece kan bağışı kampanyasına hem destek oldu hem de bu kampanyaya dikkat çekti.
Kan Merkezi`nde görevli Dr. Yeşim Yılmaz ülkemizde ve Çorum`da kan bağışının bir davranış şekli haline dönüşmediğini belirtti. Kan bağışının acil bir ihtiyaç olarak algılandığına dikkat çeken Dr. Yılmaz, kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ın kan vermek amacıyla kan bağışı merkezine gelmesinin diğer vatandaşlar için de örnek teşkil edeceğini vurgulayan Dr. Yeşim Yılmaz, “Onların bu duyarlı davranışları bizim için çok önemli. Kan bağışı kampanyamıza destek veren tüm kamu çalışanlarına ve Turhan Candan Beye çok teşekkür ediyorum.”; diye konuştu.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da kan vermenin hem toplumsal bir sorumluluk olduğuna hem de vücut sağlığı açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Böylesine önemli bir kampanyaya duyarsız kalamayacaklarını ifade eden Candan, kan verebilecek durumda olan tüm Çorumluları da kan vermeye davet etti.