30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Yüzme Kurslarına kayıtlar başlıyor

30 Haziran 2021 Çarşamba

Belediyemizin gençlere ve çocuklara yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Normalleşme süreciyle birlikte Buhara Kültür Merkezi’nde yüzme kursları başlıyor.

1 Temmuz’dan itibaren normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran belediyemiz, gençlere ve çocuklara yönelik çalışmalar için kolları sıvadı. 1 Temmuz itibariyle Buhara Kültür Merkezi’nde yüzme kursları için başvuruların açılacağını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, “Normalleşme süreciyle birlikte 7-16 yaş arası çocuklarımız için yüzme kurslarımızı açıyoruz. 1 Temmuz’dan itibaren online olarak başvurularını yapan çocuklarımız, 5 Temmuz’da havuzla buluşacak.” şeklinde konuştu.

Yüzme kursu başvuruları için 1 Temmuz Perşembe günü itibari ile http://basvuru.corum.bel.tr adresinden ön kayıt formu oluşturulması gerektiğini kaydeden Yağbat, “Tüm çocuklarımızı sporla iç içe yetiştirmek için aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Foto Galeri

Yüzme Kurslarına kayıtlar başlıyor Yüzme Kurslarına kayıtlar başlıyor Yüzme Kurslarına kayıtlar başlıyor Yüzme Kurslarına kayıtlar başlıyor