Yusuf Ziya Yılmaz’ın İlk Durağı Başkan Aşgın Oldu

5 Ağustos 2024 Pazartesi

Çorum’da bir dizi ziyaretler için gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ilk durağı Çorum Belediyesi oldu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Çorum Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgiler alan Yusuf Ziya Yılmaz, belediyeciliğin en güzel örneklerini Çorum’da gördüklerini ifade etti. Çorum’u yakından takip ettiğini, Belediyenin çalışmalarını takdirle karşıladığını vurgulayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz, “Çorum sürekli olarak kendini geliştiren bir yapıya sahip. Belediye faaliyetlerinden sanayisine kadar birçok alanda her zaman daha yükseğe çıkıyor.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın insanı merkeze alan, insana dokunan, gönül belediyeciliğine yakışan çalışmalarını yakından takip ettiklerinin altını çizen Yusuf Ziya Yılmaz, “Çorum Türkiye’nin parlayan yıldızı ve sanayi efsanesi. Çorum’un özellikle makine sanayinde kazandığı performansı, birçok şehir maalesef başaramadı. Çorum bugünlere tüm dinamitleriyle tırnaklarıyla kazıyarak geldi. Çorum Belediyesi de bu gelişime uyum sağlayarak şehri güzelleştirmesi herkesin dikkatini çekiyor.” ifadelerini kullandı.

Dolu dolu 5 yıl bizi bekliyor

Başkan Aşgın, geçen 5 yıllık süreçte verilen vaatlerin yüzde 90’ından fazlasını tamamladıklarını kaydederek yeni vaatlerin üzerine ekleyerek çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. 41 projenin de bazılarının temellerini attıklarını kaydeden Başkan Aşgın, “Bölgede teşkilatlarımızla güzel bir seçim dönemi geçirdik. İkinci dönemimizde aynı aşkla 41 projemizin tamamını bitirip üzerine de ekleyeceğiz. Dolu dolu bir 5 yıl daha aşkla çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Foto Galeri

Yusuf Ziya Yılmaz’ın İlk Durağı Başkan Aşgın Oldu Yusuf Ziya Yılmaz’ın İlk Durağı Başkan Aşgın Oldu Yusuf Ziya Yılmaz’ın İlk Durağı Başkan Aşgın Oldu Yusuf Ziya Yılmaz’ın İlk Durağı Başkan Aşgın Oldu