YÜRÜYEN’DEN KÜLCÜ’YE VEDA ZİYARETİ

5 Temmuz 2012 Perşembe

Çorum Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ayhan Yürüyen, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye veda ziyaretinde bulundu. Emekliye ayrılması nedeniyle veda ziyaretlerinde bulunan Yürüyen, insanlara daha etkin ve kaliteli hizmet verilmesi ve insanların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, Yürüyen`e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek “10 yıla yakın bir süredir birlikte çalıştık. Türkiye`nin sosyal güvenlik alanındaki dönüşümüne karınca kararınca katkılarımız oldu. Güzel anılarımız oldu. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum”; dedi.