Yunus Emre Çok katlı Otopark araç parkına hazır

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz tarafından geçen yıl temeli atılan Yunus Emre Çok katlı Otopark tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılan otopark kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Çorum`un üçüncü kapalı ve çok katlı otoparkı olma özelliği taşıyan Yunus Emre Çok Katlı Otoparkı, 315 araç kapasitesine sahip. Bir yılı aşkın bir sürede inşa edilen otopark Çorum`un ana arterlerinden İnönü Caddesi`ndeki otopark sıkıntısını gidermek amacıyla inşa edilen Yunus Emre Çok Katlı Otoparkı, kısa süre içerisinde hizmete açılacak. Yunus Emre İş Merkezi bitişiğine inşa edilen Yunus Emre Çok Katlı Otopark`ında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, oto parkın açılması ile birlikte otopark sıkıntısına karşı bölgede ciddi rahatlama sağlayacağını söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü isle birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan otoparkta inceleme yaparak parkın son durumu hakkında bilgiler aldı. Yaklaşık 11 bin metrekare alana kurulan Yunus Emre Çok Katlı Otoparkı, toplam 6 kattan oluşuyor. Bodrum ve zemin katı iş yeri olarak düşünülen Yunus Emre Çok Katlı Otoparkı`nın, birinci, ikinci ve üçüncü katları ile teras katı da otopark olarak kullanılacak. Yapımı tamamlanarak Belediyemiz tarafından geçici kabulünün yapılan Yunus Emre Otoparkı, 315 araç kapasitesi ile bölgedeki park sıkıntısını bir nebze de olsa giderecek.