Yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz

7 Ağustos 2017 Pazartesi

Bağ bölgelerinde başlattığımız sathi kaplama çalışmaları hızla devam ediyor.

8 yılda Çorum’da önemli yol çalışmaları yaptıklarını, eskiyen yolları yenilediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, şehrin genelindeki bağ bölgelerinde kısa sürede 8 km metre yolda sathi kaplama çalışması yaptıklarını söyledi.

Zahir, “Bağ yollarında da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayat Gediği 24 ve 25. Sokak, Buhara 47. Sokak, Akkent ile Karapürçek Köyü girişi arası,Ayarık Bağları Gülkent Caddesi, Haskent-Ayarık Bağları arasında yapılan sathi kaplama çalışmaları ile 12 günlük süre içerisinde 8050 metre sathi kaplama yaptık. 2017 yılında 25 km sathi kaplama yapmayı planladık. Yaz aylarında ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde sathi kaplama çalışmalarımıza devam edeceğiz.”diye konuştu.