Yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz

22 Mayıs 2017 Pazartesi

İhtiyaç duyulan bölgelerde yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarımız başladı.

Belediye olarak şehir içerisindeki yolların standardını yükseltmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde, Bahar 45. Sokak, Mehmet Akif Ersoy 3. Cadde, Yukarı Kapaklı Bağları eski Mecitözü yolu ve çevre yolunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Özellikle yeni yapılaşmanın olduğu yerlerde yol çalışmalarına ağırlık verdiklerinin altını çizen Alper Zahir, “Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde de yol genişletmesi yaptığımız caddelerinden bir tanesi. 1100 metre uzunluğunda caddenin genişliği 10 metreden 20 metreye çıkacak. Bölgedeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde rahatlatacağız.2009 yılından Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün göreve gelmesiyle birlikte başlattığımız yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” diye konuştu.