Yol ve asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

23 Ağustos 2013 Cuma

Belediyemiz, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin bir çok mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri yeni yerleşim bölgelerinde asfalt öncesi yağmursuyu, kanal, içme suyu hattı yenileme gibi çalışmaları yaparak, ilimizin muhtelif mahallelerinde asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Emek Caddesi`nde dolgu çalışması, Gülabibey Mahallesi`nde Beytepe 1. ve 5. Cadde de dolgu ve kaldırım çalışması, Üçtutlar Mahallesi Ahçılar 13. Sokakta zemin kazı ve dolgu çalışması, Ulukavak Mahallesi`nde Atalay 2. Cadde, Atalay 9-10 Sokak ve Sakarya 4-11-12 sokaklarda asfalt serim çalışmaları yapılıyor.

Yaz aylarında çalışma temposunun daha çok arttığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yollarda yenileme yapıldığını ifade ederek açıklamasında şunları söyledi:

“Ekiplerimiz şehrin muhtelif mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor, özellikle yaz aylarında asfalt serim çalışmaları hız kazandı. Yol çalışmaları yapılırken, kaldırımları düzgün olmayan bölgelerde tretuar ve kaldırım çalışması da yapılarak bölge modern hale geliyor.

Yaz aylarında mevsim şartlarının ilimizde çok sıcak geçmesine rağmen personellerimiz büyük bir özveriyle çalışarak vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için yoğun çaba gösteriyor. Büyük bir özveri ve gayretle çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum”; dedi.