Yol çalışmaları son sürat devam ediyor

24 Eylül 2013 Salı

Belediyemiz yol ve asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehrin değişik bölgelerinde devam eden çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Çorum Belediyesi, Gazi Caddesi’nin çimento fabrikası önündeki yolunu asfaltlıyor.

İl Jandarma Komutanlığı önünden Samsun Yolu kavşağına kadar asfaltlama çalışması yapan Çorum Belediyesi, kısa zamanda yolun diğer tarafını da asfaltlayacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, 1.200 metre uzunluğundaki yola 2.100 ton asfalt döktüklerini söyledi. Zahir, son dört yılda olduğu gibi bu yıl da asfalt çalışmalarına hızla devam ettiklerini, sezon başında yaptıkları asfalt planı çerçevesinde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde asfalt çalışmaları yaptıklarının altını çizdi.

Yolun diğer kısmının da asfaltlanması için çalışmaların başladığını sözlerine ekleyen Alper Zahir, en kısa zamanda Samsun yolu istikametinden şehir merkezine gelen yolu da asfaltlayacaklarını dile getirdi.