Yılmaz Kaya’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

14 Haziran 2017 Çarşamba

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği(ÇDSYB) Başkanlığına seçilen Yılmaz Kaya ve birlik yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Yaptıkları seçimden başarıyla çıktıklarını ve oluşturdukları yeni yönetim kuruluyla birlikte ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen Yılmaz Kaya, “Yaptığımız seçimin öncelikle şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Görev sürem içerisinde var gücümle çiftçilerimize yardımcı olmaya, onların işlerini kolaylaştırmaya çalışacağım.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, Kaya’nın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine ve hayırlı hizmetler yapacağına inandığını vurgulayarak yeni yönetimi tebrik etti.