Yılmaz’dan Başkan Külcü’ye teşekkür ziyareti

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Çamlıca Belediye Başkanı Adem Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve belde sakinleri Başkan Külcü`yü ziyaret ederek, beldelerine yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Çamlıca Belediye Başkanı Adem Yılmaz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün her ilçe ve belde belediyesine verdiği desteği Çamlıca Belediyesi`ne de verdiğini belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Çorum`u bir bütün olarak gördüğünü ve Çamlıca Belediyesi gibi imkanları kıt olan belde belediyelerine imkanları ölçüsünde destek olduğunun altını çizen Adem Yılmaz, ” Sayın Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Çorum`da yaptığı önemli hizmetlerin yanında bizim gibi küçük ölçekli belde belediyelerine de önemli yardımlar yapıyor. Şahsım ve belde halkım adına sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum`u bir bütün olarak gördüklerini, imkanlar ölçüsünde tüm ilçe ve beldelere yardımcı olduklarını söyledi. Önceliklerinin Çorum merkeze yapılan yatırımlar olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Elimizdeki imkanlardan tüm ilçe ve beldelerimizin de faydalanmasını istiyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan, destek olduğumuz belediyelerin hangi parti mensubu olup olmadığına bakmaksızın hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz.”; dedi.