Yeşilçam’ın usta oyuncularından Belediyemize ziyaret

25 Ağustos 2016 Perşembe

Türk sinemasının iki usta oyuncusu Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ü ziyaret etti.

Yeşilçam`ın önemli oyuncuları arasında yer alan İhsan Gedik ve Şişko Nuri lakaplı sanatçı Sıtkı Sezgin, ziyarette yaptıkları konuşmada sinemayı bıraktıktan sonra birlikte tiyatro yaptıkların söylediler. Çorum Belediyesi`nin kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden İhsan Gedik, yazdığı “Dünden Bugüne İhsan Gedik Hatıraları ve Sinema da 48 yıl” adlı kitabı imzaladıktan sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve Zeki Gül’e hediye etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizler gibi değerli sinema oyuncularımızı Çorum’da görmek bizleri mutlu etti. Bizleri geçmişe yolculuk ettirdiniz.”; dedi.