Yesevi Derneği’nden Başkan Gül’e teşekkür ziyareti

13 Temmuz 2018 Cuma

Yesevi Yardım Derneği Başkanı Mahmut Cömert ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Yesevi Derneği ve yönetim kurulu üyeleri, Alaca İmam Hatip Lisesi ve Yesevi Yardım hareketinin önderliğinde ramazan ayı içerisinde başlattıkları Doğu Guta’ya yardım hareketine duyarsız kalmayan ve yardım elini uzatan Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yesevi Yardım Derneği Başkanı Mahmut Cömert; “Çorum Belediyesi Arakan’a yardım kolileri gönderdi. Bunun yanında bambu evler yaptırdı. Biz de Suriye, Arakan ve Makedonya’daki kardeşlerimizin Başkanımıza selamını getirdik. Belediye Başkanımıza yardımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hem Türkiye’de hem de gönül coğrafyamızdaki mazlum insanlara yapılan yardımların gerekliliğini ve önemini vurguladı.

Yesevi Yardım Derneği Başkanı Mahmut Cömert, Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür plaketi verdi.

Foto Galeri

Yesevi Derneği’nden Başkan Gül’e teşekkür ziyareti Yesevi Derneği’nden Başkan Gül’e teşekkür ziyareti Yesevi Derneği’nden Başkan Gül’e teşekkür ziyareti