25°C az bulutlu

25°C az bulutlu

Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak

16 Haziran 2021 Çarşamba

Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Bedesten ve Yeraltı Otoparkı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin 2022 Ağustos ayında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde yapımı devam eden Bedesten Projesi içerisinde yer alan 2 katlı 221 araçlık yeraltı otoparkı projesi hizmete girdiğinde bölgedeki otopark sorunu da çözüme kavuşmuş olacak.

Foto Galeri

Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak Yer altı otoparkı, bölgedeki park sorununu ortadan kaldıracak