Yeni Sebze ve Meyve Hali yarın törenle açılacak

18 Mart 2014 Salı

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen yeni sebze ve meyve hali açılışa hazır. Mevcut Sebze ve Meyve Hali`nin ihtiyaca tam olarak cevap verememesi ve Çorum`a daha yakışır bir Sebze ve Meyve Hali kazandırmak amacıyla yapımı tamamlanan Sebze Hali`nin açılışını Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız ve Bakan Yardımcısı Fatih Metin de katılacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sebze ve meyve halinin 50 dönümlük alan üzerine inşa edildiğini ve arsa payı ile yaklaşık 10 Milyon TL`lik bir yatırım olduğunu söyledi.

Yeni sebze ve meyve halinin hizmete girmesinden sonra Çorum’un, bölgesindeki en modern sebze hallerden birine kavuşacağını vurgulayan Külcü, 19.03.2014 Çarşamba günü (yarın) saat 12.00`da gerçekleştirilecek olan açılışa tüm Çorum halkını davet etti.