Yazmak insanın kendisini ifade etmesidir

27 Mayıs 2016 Cuma

Çorum Belediyesi 6.Kitap Günleri kapsamında Çorum’a gelen Yazar Nuray Alper, Buhara Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, gençlere mutlaka bir şeyler yazın yazmak insanın kendisini ifade etmesidir dedi.

Söyleşide, Yazar Nuray Alper, okumakla elde edilecek kazanımlara önemli örnekler verirken, içinde bulunulan zamanda yaşanan tüm zulme ve karanlık odakların tuzaklarına rağmen, gençlerin kendisini yetiştirme konusunda istekli olduğunu görmekten büyük bir memnuniyet duyup, geleceğe dair umut taşıdığını belirterek, “Bu salonu dolduran gençlerimiz arasında Asımın Nesli’ni görmek, Nene Hatunlar’ın varlığından haberdar olmak, bizi gelecek adına daha da umutlandırıp daha da güçlü kılıyor.” dedi.Alper, kendisinin Necip Fazılı örnek aldığını onu kendisine rehber olarak gördüğünü söyleyerek salonda kendisini dinleyen öğrencilere’de sizinde hayatınızda kendinize örnek alacağınız birileri olsun diye konuştu.

Konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Buhara Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Aysun Tut, ve çok sayıda öğrenci katıldı.