21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

Yaz Spor Okulları açılış şöleni yapılacak

27 Haziran 2022 Pazartesi

Çorum’da gençlik ve spor denilince akla gelen gençlik merkezleri, spor salonları, semt sahaları ve yüzme havuzlarıyla şehre ve gençlerin geleceğine en büyük yatırımı Belediyemiz, Yaz Spor Okullarını şölenle açıyor.

Gençlik Merkezleri bünyesinde açılacak olan yaz spor okullarını her sene olduğu gibi bu sene de şölenle başlatacak olan Belediyemiz, birbirinden güzel spor gösterilerinin yapılacağı Yaz Spor Okulları Açılış Şöleni’ni 2 Temmuz 2022 Cumartesi Günü saat:16.00’da Millet Bahçesinde gerçekleştirecek. Çocukların gönüllerince eğlenecekleri bir şölen olacağını ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, açılış şölenine tüm çorum halkını davet etti.

Foto Galeri

Yaz Spor Okulları açılış şöleni yapılacak Yaz Spor Okulları açılış şöleni yapılacak