Yaz sinemaları ''Reis Bey'' filmi ile başladı

17 Ağustos 2016 Çarşamba

Belediyemizin, Çorum halkına açık hava sinema keyfi yaşatmak için hazırladığı yaz sinemaları “Reis Bey” filmi ile başladı.

7 gün sürecek olan film günleri Necip Fazıl`ın ölümsüz tiyatro eserinin Mesut Uçakan’ın sinemaya uyarlanması ve Haluk Kurtoğlu’nun muhteşem oyunculuğu ile “Reis Bey”; filmine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İzleyiciler kimi zaman düşündü kimi zaman ise gözleri doldu.

Çorum Belediyesi Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sinema günleri bu akşam Kod Adı K.O.Z filmi ile devam edecek. Havaların akşamları aniden soğuması nedeniyle film gösterimleri 22.00 yerine 20.30’da başlayacak.