Yaz kurslarına ve yaz spor okullarına kayıtlar başladı

15 Haziran 2017 Perşembe

Çocukları keyifli bir yaz tatili bekliyor

Belediyemiz tarafından gençlerin ve çocukların yaz tatilini daha keyifli geçirmeleri amacıyla düzenlenen yaz kursları ve yaz spor okullarına kayıtlar başladı. İlk günden kayıtlara çok yoğun ilgi oldu.

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği yaz kursuna ilk günden 2.330 öğrenci kayıt yaptırdı. Yaz spor okulları ile gençler ve çocuklar yaz tatilde kendilerine yeni yetenekler kazandıracak hem de yeni arkadaşlıklar edinme imkanı bulacak. Yaz kurslarında eğitime destek olarak, Kur’an-ı Kerim kursları, değerler eğitimi, müzik kursları, dil kursları, akıl oyunları gibi birçok alanda kurslar açılırken, yaz spor okullarında ise 24 farklı branşta eğitim verilecek.