21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

YAVUZ BAHADIROĞLU, MEHMET AKİF’İ ANLATACAK

21 Aralık 2011 Çarşamba

Belediyemiz, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy`un ölümünün 75. yılı nedeniyle düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Ünlü Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu`nun vereceği “Vefatının 75. Yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy”; konulu konferans Devlet Tiyatro Salonu`nda saat 19.00`da başlayacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 2011 yılını Mehmet Akif yılı ilan ettiğine dikkat çekerek “İstiklal Şairimiz Mehmet Akif`i Çorum Belediyesi olarak bir dizi etkinlikle andık. Daha önce konferans, panel ve şiir yarışmaları gibi etkinlikler düzenledik. Mehmet Akif, tüm yönleriyle herkesin ama özellikle gençlerimizin çok iyi anlaması gereken büyük bir şair. Çorum Belediyesi olarak milli şairimiz Mehmet Akif`in daha iyi anlaşılabilmesi ve tanınması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 25 Aralık Pazar günü Yavuz Bahadıroğlu`nun katılımıyla gerçekleşecek olan konferansa tüm Çorum halkını davet etti.