21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Yasin Hatipoğlu'ndan Külcü'ye ziyaret

2 Ekim 2015 Cuma

Sadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi, eski Refah Partisi milletvekili Yasin Hatipoğlu Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edenBelediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yasin Hatipoğlu`nun Çorum`un önemli siyasetçileri arasında yer aldığını belirterek Hatipoğlu`nun milletvekilliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği yaptığı dönemde Çorum’un gelişmesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Hatipoğlu da Çorum Belediyesi`nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek Başkan Külcü`ye çalışmalarında başarılar diledi.