31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

Yarı Olimpik Yüzme Havuzlarında çalışmalar devam ediyor

2 Kasım 2021 Salı

Belediyemizin Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına devam edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzlarının inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Başkan Aşgın’ın seçim dönemi söz verdiği projeler arasında yer alan yüzme havuzlarının inşaatı Gülabibey ve Ulukavak Mahallelerinde devam ediyor. İki mahalledeki inşaat çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlere yönelik önemli bir çalışmayı daha hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.

Gülabibey Mahallesi ve Ulukavak Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzlarının tamamlandığında yaz demeden kış demeden yıl boyunca hizmet vereceğini ifade eden Başkan Aşgın, “Kaba inşaatının önemli ölçüde bittiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzlarında kısa süre içerisinde yan duvarlar kapanıp, üst kapama yapılacak. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Yüzme bilmeyen gencimiz kalmayacak. Spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecek.” diye konuştu.

Foto Galeri